RYAN FOX & SCOTT WOLF CREATIEVE DIRECTEUREN

Ryan Fox en Scott Wolf zijn de oprichters en Creative Directors van FOX & WOLF.

Sinds 2015 creëren ze aromatische ervaringen. Maar dat is niet waar dit verhaal echt begint...

Het begint met een passie voor reizen en eilandhoppen over de hele wereld. En een onvoorwaardelijke liefde voor aroma's.

Zowel Ryan als Scott vestigden zich uiteindelijk in Oost-Spanje en openden een retraite. Een plek van bezinning en rust. Genesteld in de landbouwgrond van de Vega Baja, met uitzicht op de bergen en heuvels van Hondon. Hier boden ze hun gasten een intiem toevluchtsoord aan, omringd door handgemaakte aromatische producten om te gebruiken tijdens hun verblijf. En dit is dus waar het verhaal echt begint. 

Na enkele jaren testen en creëren van hun producten, lanceerden ze hun bedrijf in 2019. 

De producten moesten passen binnen hun veganistische ethos en het was belangrijk om ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken, die niet op dieren waren getest.

Ze zijn allebei gefascineerd door de mix van mannelijk en vrouwelijk design, gecombineerd met intense gelaagde aroma's. Hun aromatische melanges zijn gekozen en geïnspireerd door hun tijdreizen over de wereld. Van de kruidenmarkten van Marrakech tot de verborgen baaien van Paros en de verse gember van de Hua Hin-markt. 

Ze begrijpen dat een geur een gevoel van herinnering kan oproepen, wat meestal leidt tot gesprekken die beginnen met de zin 'onthoud wanneer we gingen naar'...

Zowel Ryan als Scott creëren FOX & WOLF-producten vanuit hun liefde voor het simplistische en het aromatische. Ze vinden dat hun producten stil op de achtergrond van elke ruimte moeten staan, maar toch de enige plek zijn waar je ogen altijd naar zullen reizen. Hun filosofie is er een van eenvoudige esthetiek, handwerk en de overtuiging dat ambachtelijke producten gedurfd en mooi kunnen zijn, met een echt gevoel voor kwaliteit.

Is de retraite nog steeds open, zeg je? Nee, de retraite sloot in 2020 uiteindelijk zijn deuren, vanwege een bepaalde pandemie die velen van ons zich herinneren. Dus tegen het einde van 2019 groeide FOX & WOLF zo snel dat het de belangrijkste focus voor de jongens werd. En we brengen u nu naar het heden ... met verschillende verdelers over de hele wereld, de FOX & WOLF-winkels in Playa Flamenca en Murcia stad en nu ook de officiële verdeler in België, met een winkelruimte in Ezemaal, Brabant, waar u alle geuren in alle rust kan komen ruiken, gaat het bedrijf van kracht tot kracht. Het winnen van de Luxury Lifestyle Award voor de 'Best Luxury Candle in 2021' en het hebben van functies in publicaties als Marie Claire en Cosmopolitan waren allemaal bonussen onderweg. 

Wat zal de toekomst brengen? 

Nou, meer ongelooflijke producten en geuren natuurlijk.

RYAN FOX

Ryan komt uit Belfast. Ik heb Counseling & Psychotherapie gestudeerd aan de universiteit. Hij is voor altijd de dromer en beslist meer een luisteraar dan een prater.

Hij is de commercieel directeur, wat betekent dat hij vrijwel alles doet, van stress over productievertragingen, contacten onderhouden met leveranciers en groothandelaren tot het afbetalen van de creditcard van het bedrijf (help). Een groot deel van zijn dag besteedt hij aan het beter begrijpen van onze klanten en het verbeteren van onze afspraken en interacties. Hij zorgt voor alles wat met technologie te maken heeft, inclusief website-ontwerp, onderhoud en verbeteringen, evenals marketing en ontwerp.

Hij woonde 6 jaar in Coventry in het VK en woont nu in Spanje (waar hij graag altijd warm is). Hij is plantaardig en nuchter... hij is nogal een feestbeest (niet).

FAVORIETE PLAATS: Paros (Grieks eiland)
DIEREN OF MENSEN: Dieren
FAVORIETE ETEN: Bolognese & Knoflookbrood (het is heerlijk.
FAVORIETE GEUR: Paloma (feiten)
FAVORIETE KAARS: Arabica (het is heerlijk)
DROMEN: Zich vestigen in Griekenland, op een rustig eiland met een veld Franse Bulldoggen

SCOTT WOLF

Scott komt uit het Verenigd Koninkrijk, hij dacht dat het zijn roeping in het leven was om een ​​show-off en allround entertainer te zijn, en dat was hij 26 jaar lang.

Hij is nu de artistiek directeur bij FOX & WOLF, wat betekent dat hij veel van de geurconcepten creëert en co-curator is van de opkomende productreeksen.

Naast die glamoureuze titel is hij ook verantwoordelijk voor de productie van elk afzonderlijk product dat de FOX & WOLF-studio verlaat. Als er FOX & WOLF op staat, heeft hij het waarschijnlijk gehaald.

Hij is al 11 jaar nuchter. Hij eet niets tenzij het als plant is begonnen. Hij weigert naar de sportschool te gaan omdat het hard werken lijkt.

FAVORIETE PLAATS: Thuis of de bioscoop.
WARM OF KOUD: absoluut koud FAVORIETE FILM: Spoiler alert (houd de zakdoekjes klaar, het is een huilende film.
CHOCOLADE OF KAAS: Waarom zou ik moeten kiezen?
GEUR: Noah
FAVORIETE KAARS: CHALAMET omdat het alles is!!
FAVORIETE NUMMER: 'WITH YOU' van de muzikale soundtrack GHOST